Kontakt

Kako biste doprineli svojim prevodima, redigovanjem-korekcijama tekstova i/ili originalnim materijalom za objavljivanje, poput novosti sa ulica, izveštajima sa akcija, saopštenjima i izjavama o preuzimanju odgovornosti, tekstovima zatvorenih ili progonjenih drugova i drugarica, pozivima i najavama, pamfletima i lecima, tekstovima i člancima (osvrti, mišljenja...) i tako dalje, pišite na contrainfo(at)espiv.net

Buenos Aires: Solidarno okupljanje ispred čileanskog konzulata za zatvorene u slučaju “Security”

U kontekstu nedelje agitacije i solidarnosti za naše drugove koje su vlasti kidnapovale i optužile u okviru takozvanog “slučaja Security” u Čileu, izveli smo ovu akciju 24. marta, dan pre početka ovog apsurdnog sudskog cirkusa.

Kao i mnogi drugi koji su se solidarisali, neki su pozvali na okupljanje ispred čileanskog konzulata u Buenos Airesu, žarko želeći da neprijatelj oseti da smo “ponovo tu”, spremni i odlučni da se suočimo sa posledicama, uvek stajući na stranu naših borbenih drugova, bez obzira da li su kidnapovani ili ne od strane države/kapitala.

Dani internacionalističke agitacije i solidarnosti, 14. – 25. mart, 2014. – pre početka suđenja drugovima Frediju, Marselu i Huanu. Subverzivna braća iz čileanskog regiona – na ulicama i slobodni! Ni zakoni ni zatvaranja niti pravne zamke nikada ne mogu zaustaviti socijalnu buru protiv države/kapitala! Drugovi iz “slučaja Security” na ulicama!

Zapalili smo plamen direktne akcije, subverzivne vatre koju su Huan, Fredi i Marsel znali i još uvek znaju zapaliti, kao i mnogi drugi u mnogim delovima ovog ogromnog sveta u kome se zajednicama nameću kulture smrti, potčinjavanja i eksploatacije.

Jer, dok ima bede uvek će biti i pobune!
Revolt je neizbežan; oblikujmo anarhiju, do kraja!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>