Buenos Aires: Solidarno okupljanje ispred čileanskog konzulata za zatvorene u slučaju “Security”

U kontekstu nedelje agitacije i solidarnosti za naše drugove koje su vlasti kidnapovale i optužile u okviru takozvanog “slučaja Security” u Čileu, izveli smo ovu akciju 24. marta, dan pre početka ovog apsurdnog sudskog cirkusa.

Kao i mnogi drugi koji su se solidarisali, neki su pozvali na okupljanje ispred čileanskog konzulata u Buenos Airesu, žarko želeći da neprijatelj oseti da smo “ponovo tu”, spremni i odlučni da se suočimo sa posledicama, uvek stajući na stranu naših borbenih drugova, bez obzira da li su kidnapovani ili ne od strane države/kapitala.

Dani internacionalističke agitacije i solidarnosti, 14. – 25. mart, 2014. – pre početka suđenja drugovima Frediju, Marselu i Huanu. Subverzivna braća iz čileanskog regiona – na ulicama i slobodni! Ni zakoni ni zatvaranja niti pravne zamke nikada ne mogu zaustaviti socijalnu buru protiv države/kapitala! Drugovi iz “slučaja Security” na ulicama!

Zapalili smo plamen direktne akcije, subverzivne vatre koju su Huan, Fredi i Marsel znali i još uvek znaju zapaliti, kao i mnogi drugi u mnogim delovima ovog ogromnog sveta u kome se zajednicama nameću kulture smrti, potčinjavanja i eksploatacije.

Jer, dok ima bede uvek će biti i pobune!
Revolt je neizbežan; oblikujmo anarhiju, do kraja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *